Reserveringsformulier “Zelf Sjöldj”

Door een bijdrage van het Oranje Fonds kan “Zelf Sjöldj” door 25 lokale vrijwilligersorganisaties gratis geboekt worden. Als u hiervan als organisatie gebruik maakt dient u zelf de locatie voor het ThemaTheater te regelen. Naast de ThemaTheater bijeenkomst zal er een aparte bijeenkomst worden gepland met het bestuur van uw organisatie. Tijdens deze bijeenkomst wordt besproken hoe u uw  organisatie zo kunt inrichten dat ook mensen die te maken hebben of krijgen met armoede en/of schulden lid van uw organisatie kunnen blijven of lid kunnen worden.

Als u onderstaand formulier invult zullen wij contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.

(Het formulier kan ook gebruikt worden om het ThemaTheater als losstaande activiteit te boeken. Als het ThemaTheater als losstaande activiteit wordt geboekt zijn hieraan kosten verbonden.)

Door een financiële bijdrage van het Oranje Fonds kunnen 25 lokale vrijwilligersorganisaties "Zelf Sjöldj" gratis boeken.
* Voor vrijwilligersorganisaties gelden aangepaste tarieven. Neem hierover contact met ons op.
De minimale groepsgrootte bedraagt 18 en de maximale groepsgrootte 60.
Minimaal 3 bestuursleden.